S. Nėries g. 14, Naujamiestis, Panevėžio r.

(8 45) 599533

Pirm - Pn: 8:00 - 17:00

Pietų pertrauka 12:00 - 13:00

Galerijos teatras

NAUJAMIESČIO KULTŪROS CENTRO-DAILĖS GALERIJOS GALERIJOS TEATRAS

Naujamiesčio kultūros centro-dailės galerijos Galerijos teatras – tai nauja, veržli, didelė teatro mėgėjų grupė, nekantraujanti pasidalinti su jumis, žiūrovai, savo požiūriu pakreipkit galvą ir visą tai, kas yra įprasta pamatysite kitu kampu.
 
 
Režisierius Andrius Povilauskas

 

Naujamiesčio kultūros centro-dailės galerijos Galerijos teatro sukurtas spektaklis „Obuolys-gaublys“ Vytauto V. Landsbergio „Obuolių pasakos“ motyvais. Scenarijaus autorius ir režisierius Andrius Povilauskas Į spektaklio kūrybinį procesą įtraukti profesionalūs menininkai: aktoriai: Albinas Kėleris, Andrius Povilauskas, Mantas Markevičius, muzikantas-kompozitorius Vytautas Leistrumas, dailininkas Martynas Vilimavičius. Tai interaktyvus spektaklis, kuriame dalyvauja mišrios profesionalų ir mėgėjų meno teatro aktorių grupės. Į spektaklio veiksmą įtraukiami ir žiūrovai. Spektaklio „Obuolys-gaublys“ premjera vyko 2021 m. gruodžio 28 d.. Spektaklio sklaida Panevėžio rajone ir regione planuojama ištisus metus.
 
2022 m. Panevėžio r. suaugusiųjų mėgėjų teatrų šventės-apžiūros “Anoj pusėj Krekenavos” Naujamiesčio Galerijos teatras užėmė I-ąją vietą.
Už eksperimentinį spektaklį “Obuolys – gaublys”.
Didžiuojamės ir sveikiname.
Jūs nuostabūs!


Skip to content